Guardiola sipao komplimente na račun Francesca Tottija

Pep se vraća u Rim

Guardiola sipao komplimente na račun Francesca Tottija

A. Beganović

Derbi 3. kola Lige prvaka večeras će u Rimu odigrati Roma i Bayern, kojeg s klupe predvodi nekadašnji fudbaler rimskog kluba, Pep Guardiola.

Španski stručnjak na klupi Bayerna svojevremeno je nastupao za Romu, no nije se uspio nametnuti u rimskom klup, kojeg je napustio nakon šest mjeseci.

Zajedno sa Guardiolom igrao je i današnji kapiten Rome, Francesco Totti, o kojem trener "bavarskog diva" ima samo riječi hvale.

"U Romi sam igrao samo šest mjeseci. Bio sam na klupi, a Totti na terenu. I dalje je tako, a svako ko igra u 38. godini ima ogromnu strast prema fudbalu. To je doista fantastično, Totti i dalje igra jer voli ovu igru", izjavio je Guardiola.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti