Guardiola: Ubijte me ako nas Atletico izbaci!

Zanimljiva izjava trenera Bayerna

Guardiola: Ubijte me ako nas Atletico izbaci!

Ekipa Atletico Madrida slavila je pobjedu protiv Bayerna 1:0 u prvom meču polufinala Lige šampiona.

Ipak, ekipa trenera Pepa Guardiole ne gubi nadu, a španski stručnjak poručuje da će njegovi igrači učiniti sve da prođu u finale.

"Moram donijeti odluke o tome ko će igrati u revanšu i kako ćemo igrati. Još uvijek imamo šanse da ih izbacimo, a ako pogriješim, odmah me ubijte", rekao je Guardiola i potom prokomentarisao razlog zbog kojeg je ostavio na klupi Thomasa Mullera u prvom meču.

"Jednostavno sam htio igrati samo s jednm napadačem. Htio sam imati više sigurnosti. To ne znači da ne volim koristiti Thomasa Mullera".

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Podsjetimo da se revanš meč između ove dvije ekipe igra u utorak u Minhenu sa početkom od 20.45 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi