Guardiolu je jedan igrač posebno oduševio

Fernandinho zablistao na pripremama

Guardiolu je jedan igrač posebno oduševio

E. Čaušević

Ekipa Manchester Cityja i dalje se nalazi u dalekoj Kini gdje se priprema za novu sezonu Premiershipa.

Čelnici kluba sa Etihada pred početak sezone na trenersko mjesto doveli su Pepa Guardiolu koji je dobio zadatak da donese trofej ovoj ekipi. Guardiola još nije upoznao sve mogućnosti svoje nove ekipe, ali ga je jedan igrač posebno oduševio.

"Mislim da Fernandinho može igrati na deset pozicija. Zaista je nevjerovatan i jako dobro se snalazi na terenu. Kada bi se malo potrudio mogao bi biti i golman. Dobro ću razmisliti na kojoj poziciji ću ga koristiti, ali me oduševio", rekao je Guardiola.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Fudbaleri Cityja i dalje se nalaze u Kini gdje ih očekuje nekoliko pripremnih utakmica prije povratka u Englesku. Također, očekuje se da Guardiola dovede još nekoliko novih pojačanja na Etihad.

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi