Gundogan: Treba nam pet uzastopnih pobjeda

Borussia igra vrlo lošu polusezonu

Gundogan: Treba nam pet uzastopnih pobjeda

Ilkay Gundogan izjavio je kako njegova Borussia mora doći do svih pet pobjeda u preostalih pet utakmica.

"To je naš cilj. Jednostavno, nemamo dovoljno bodova i ova polosezona je zaista loša. Čak i da pobijedimo tih pet utakmica prije pauze, opet nećemo mnogo popraviti situaciju, ali bi se imali čemu nadati u nastavku", rekao je Gundogan i dodao:

"Samo da nas povrede zaobiđu i da naši igrači budu spremni za novi početak u januaru".

Borussia Dortmund se nakon 12. odigranih utakmica nalazi na pretposljednjem mjestu na tabeli Bundeslige, a to je nešto čemu se apsolutno niko nije nadao.

Zaprati Borussia Dortmund, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Borussia Dortmund Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.