Guti ponovo "bocnuo" navijače Barcelone

"Nikada ne bih otišao tamo raditi"

Guti ponovo "bocnuo" navijače Barcelone

E. Čaušević
Teme:

Nekadašnji fudbaler Real Madrida, Guti, poznato je po tome što često voli provocirati navijače ljutog rivala Barcelone.

Guti je tokom svoje igračke karijere često volio da provocira igrače i navijače Barcelone, a to se nije promijenilo ni kada je okačio kopačke o klin. On trenutno radi kad trener u mlađim kategorijama Real Madrida i cilj mu je da se uskoro okuša na ozbiljnijoj poziciji.

Španski stručnjak je za medije na Pirinejima odgovorio na "škakljivo" pitanje da li bi ikada trenirao Barcelonu. Naravno, Guti je u svom stilu odgovorio i još jednom je oduševio navijače Real Madrida.

"Da li bih ikada trenirao Barcelonu? Ne, nikada! A, jasno je da ni oni mene nikada ne bi postavili za trenera", rekao je Guti.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi