Hachim Mastour nova meta Real Madrida?

Žele mladu zvijedu Milana

Hachim Mastour nova meta Real Madrida?

M. Šljivak

Nakon što su u svoje redove doveli Martina Odegaarda i Marca Asensija, Real Madrid namjerava dovesti još jednu mladu zvijezdu.

Radi se o jednom od najtalentovanijih fudbalera Evrope i članu Milana Hachimu Mastouru.

Ovom 16-godišnjem fudbaleru predviđa se sjajna karijera. Trenira sa prvim timom Milana, ali još uvijek nije debitovao za prvi tim.

Real je ozbiljno zainteresovan za dovođenje ovog fudbalera. Planiraju poslati ponudu Rossonerima za ovog fudbalera, te bi do kraja prelaznog roka mladi reprezentativac Italije mogao pojačati Kraljeve.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Prošle godine je za Mastoura interes pokazala i Barcelona, ali do dogovora nije došlo...

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije