Golman Plavih uoči okršaja s Plzenom

Hadžić: Bilo bi nam puno lakše da igramo na Grbavici

Pred nogometašima Željezničara je velika utakmica - okršaj sa češkim prvakom Plzenom u drugom pretkolu Lige prvaka. Plavi s Grbavice pokušat će sutra na Koševu izboriti prolaz nakon 4:3 poraza u Češkoj.

"Mislim da smo u Sarajevo iz Plzena donijeli dobar rezultat. Oni su i dalje favoriti, ali ako damo 200 odsto svojih mogućnosti i uz podršku svojih navijača, možemo se nadati prolazu", kazao je golman Plavih Adnan Hadžić na današnjoj pressici, dodavši:

"Impresije sa prve utakmice su sjajne, možda bi bilo bolje da sam primio nešto manje golova, ali sve u svemu bilo je dobro. Nadam se da neću imati posla kao u prvoj utakmici, ali kako god da bude, dat ću sve od sebe".

"Bilo bi nam sigurno puno lakše da igramo na Grbavici, stadion je manji, tribine su bliže terenu, ali uvjeren sam da podrška navijača neće izostati na Koševu", dodao je.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Poruku javnosti ispred navijača Željezničara prenio je Edin Hrapović.

"Obavještenje da navijači koji poste mogu unijeti na stadion hranu i piće. Želio bih pozvati sve navijače da dođu na utakmicu na vrijeme. Sutra nam je potrebno navijanje svih 90 minuta. Poručio bih svima da se neće sjediti na sutrašnjoj utakmici. Zamolio bih navijače da se ne unose baklje, topovski udari, dimne bombe... Želio bih da posebno naglasimo, kao i uvijek dat ćemo sve od sebe i ukoliko to urade i igrači, rezultat neće izostati", rekao je Hrapović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.