Hadžić je pronašao novi klub? "Potpis je blizu"

Nakon epizode u Turskoj

Hadžić je pronašao novi klub? "Potpis je blizu"

Koloniju bh. fudbalera u mađarskom prvenstvu povećat će Anel Hadžić.

Hadžić je postao slobodan igrač nakon što je njegov bivši klub Eskisehirspor ispao iz elitnog ranga, a u namjeri da ga angažuje odlučan je Videoton.   

Čelnici trofejnog mađarskog kluba su prije nekoliko dana uspostavili kontakte sa našim reprezentativcem i do potpisa ostalo je završiti nekoliko detalja, a da je transfer pred realizacijom potvrdio je i Hadžićev agent Max Hagmayr. 

"Da, Hadžić boravi u Mađarskoj i potpis je vrlo blizu", kazao je Hagmayr. 

Vrijedi podsjetiti da u Videotonu već nastupa Asmir Suljić, a osim njega od bh. fudbalera svoj 'fudbalski hljeb' u Mađarskoj još zarađuju Emir Dilaver (Ferencvaros), Đorđe Kamber (Honved), Ognjen Đelmić (Debrecen).  

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi