Hadžić ostaje bez trenera: Milanič preuzima Leeds United?!

Hadžić ostaje bez trenera: Milanič preuzima Leeds United?!

Darko Milanič, slovenački stručnjak koji sjedi na klupi austrijskog Sturma, prvi je kandidat za novog trenera Leeds Uniteda. 

Novi vlasnik ovog engleskog drugoligaša je Talijan Massimo Cellino koji je prema navodima engleskog lista „The Sun“ već poslao Milaniču zanimljivu ponudu oko eventualnog preuzimanja njegovog kluba. 

Iako Milaniča ugovor sa timom iz Graza veže do ljeta 2016. godine, u Sturmu ne bi imali ništa protiv raskida saradnje, obzirom da je Milanič najplaćeniji trener u historiji Sturma koji od svog dolaska na trenersku poziciju nije zabilježio niti jedan značajan uspjeh.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.