Hahn: Utakmica nije bila lagana, kao što je izgledalo

Strijelac prvog gola

Hahn: Utakmica nije bila lagana, kao što je izgledalo

Borussia M'gladbach je deklasirala Sarajevo u revanš susretu play-off faze Europa lige rezultatom 7:0, a baš kao i u prvom meču na Olimpijskom stadionu "Asim Feratović - Hase" mrežu bordo tima načeo je Andre Hahn.

"Utakmica nije bila tako lagana, kao što je izgledalo. Rani gol i vodstvo nam je 'otvorio karte', nakon čega smo imali puno više prostora koji smo znali iskoristiti", rekao je strijelac prvog gola za ekipu Luciena Favrea.

Deset golova u dva meča sa Sarajevom potvrda su napadačke igre koju od svog dolaska u tim gaji švicarski stručnjak.

"U napadu smo pružili odličnu partiju. Moj zadatak je da postižem golove, a upravo to je ono što sam uradio. Jako smo sretni zbog plasmana u grupnu fazu Europa lige. Nemam nekog posebnog protivnika kao želju u grupnoj fazi, jednostavno se raduje na svaku narednu utakmicu u Europa ligi. U svemu tome najvažnije je da igramo međunarodna takmičenja", zaključio je Hahn na kraju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.