"Hajde Jamie, trebamo te i on je postigao dva gola"

Ranieri o Vardyju

"Hajde Jamie, trebamo te i on je postigao dva gola"

M. Šljivak

Leicester je jučer s 2:0 pobijedio na gostovanju Sunderland, te je došao korak bliže naslovu prvaka Engleske.

Oba gola za popularne Lisice postigao je Jamie Vardy, a menadžer tima Claudio Ranieri ističe da je jako sretan zbog golova koje je sjajni napadač postigao.

"Sretan sam zbog njega. Nije dao gol nekoliko sedmica, ali je asistirao", komentarisao je Ranieri igru Jamieja Vardyja, te je otkrio šta mu je rekao na poluvremenu.

"Na poluvremenu sam mu rekao 'hajde Jamie, trebamo te, ja te trebam' i on je postigao dva gola", istakao je Italijan.

Ranieri je u suzama napustio teren stadiona Svjetlosti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Teško je objasniti šta osjećam iznutra. Sretan sam. Odigrali smo odličan meč i bilo je teško pobijediti protiv njih, jer igraju sjajno. Za nas je ovo odlična sezona, jer naš cilj je bio da ostanemo", dodao je Ranieri.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi