Hajde klinac, makni se: Cavani pokazao Neymaru ko je gazda

Parižani se svađali oko penala

Hajde klinac, makni se: Cavani pokazao Neymaru ko je gazda

E. Škorić

PSG je sinoć s 2:0 savladao Lyon i to zahvaljujući autogolovima protivničkih nogometaša.

Parižani su došli do nove pobjede i za sada djeluju da ih je nemoguće zaustaviti. Nižu pobjede, igraju prelijepo, mada nekad se čini da nedostaje mala nit koja bi upotpunila tim.

Prvenstveno se to odnosi na atmosferu u ekipi, na određene (male) nesuglasice među igračima, a to se najviše primjećuje kod izvođenja penala.

Kada se Edinson Cavani spremao izvesti penal, Neymar mu je prišao, tražeći da on bude taj koji će pucati, ali mu je Urugvajac ipak objasnio da je on taj koji se najviše pita i sa najdužim stažom na Parku Prinčeva.

Ništa drugo Neymaru nije preostalo nego da se pomiri s činjenicom i odmakne od bijele tačke, a Cavani je na kraju promašio penal, odnosno golman Lyona mu je odbranio udarac.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:



NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi