Gradačačanke bez problema u prvom kolu
Detalj sa utakmice u Gradačacu

OK Kula - Polo 3:0

Gradačačanke bez problema u prvom kolu

E. Škorić
Teme:

U prvom kolu Premijer lige BiH za odbojkašice OK Kula je bez puno poteškoća savladala Polo iz Kalesije, te tako na najbolji mogući način otvorile novu sezonu.

Odbojkašice Kule su protiv Pola pokazale potpunu dominaciju i zasluženo slave sa 3:0 na otvaranju nove premijerligaške sezone. U timu domaćih odlično su se uklopile Ivana Gardović i Sanja Blagojević, koje su u Gradačac došle iz kakanjskog Rudara, kao i povratnica u Kuline redove Kristine
Mišić.

Trener Milošević u trećem setu dao je priliku mlađim odbojkašicama pa su gošće došle do nekoliko izjednačenja (5:5, 7:7, 9:9) i donele parirale gradačačkim odbojkašicama. Meč je pratio selektor ženske odbojkaške reprezentacije BiH Hamid Subašić.

Premijer liga BiH, I kolo
Kula – Polo 3:0 3:0 (25:14, 25:15, 25:19).
Sportska dvorana Gradačački sajam. Gledatelja 180.
Suci: Delibašić (Zenica) i Delić (Tuzla). Delegat: Hadžiavdić (Bihać). Kula - Polo
Kula: Sinanović, Zoranović, Smajlović, Hadžimehmedović, Blagojević, Avdić, Gardović, Vićentić, Mišić, Jašarević, Iskrić, Pezerović. Trener: Đorđe Milošević.
Polo: Ahmetović, Uščuplić, Džafić, Omerović, Gopo, Barčić, Mešić, Ibralić, Sivić. Trener: Mensur Malović.




NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.