Hajduk doveo novog igrača: Potpisao Pešić

Vraća se kući

Hajduk doveo novog igrača: Potpisao Pešić

Hajduk je nakon Josipa Radoševića doveo još jedno pojačanje, tačnije Ivana Pešića kojem je ovo ujedno povratak na Poljud. 

Pešić na Poljudu nikada nije dobio pravu priliku i nakon Hajduka je igrao za Šibenik, Zadar i Split, a dobrim igrama na Parku mladeži je sebi omogućio povratak u Hajduk s kojim je danas zvanično potpisao ugovor. 

"Napokon sam se vratio kući, bila mi je to velika želja. Hvala Hajduku", izjavio je Pešić. 

U redove Hajduka ovaj 25-godišnji ofanzivac dolazi kao slobodan igrač. U protekloj sezoni odigrao je 35 utakmica i zabio šest golova. 

"Ovo je veliki korak za mene i veliko priznanje. Ja ću se na svakom treningu i na utakmicama truditi vratiti ukazano povjerenje. Već sam rekao, ulaskom u Poljud osjećam se kao u svom domu. Radujem se prvom danu priprema i vjerujem kako ćemo svi zajedno imati puno uspjeha u idućem razdoblju", dodao je Pešić, prenosi klupska stranica. 

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti