Hajduk kažnjava novčano Sušića

Zbog ponašanja

Hajduk kažnjava novčano Sušića

Rukovodstvo Hajduka nakon polufinalne utakmice Kupa sa Splitom kaznit će bh.reprezentativca Tina Sven Sušića.

Sušić je proteklog vikenda nakon poraza Hajduka vrijeđao novinare koji su čekali na njegovu izjavu, a njegovo skandalozno ponašanje neće proći nekažnjeno.

"Reakcija je bila neprimjerena, popričat ćemo o njoj hladne glave nakon kup utakmice u srijedu, ali to sigurno nije nešto o čemu ćemo javno govoriti", kazao je sportski direktor Hajduka Goran Vučević. 

Svoje emocije Sušić je trebao pokazati na utakmici, a ne nakon nje. Novinare ne može kriviti za propali transfer u Inter, kao ni za neprepoznatljivu igru ovoga proljeća.

Hajduk će novčano kazniti i Artema Milevskog. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.