Hajduk nikad lošiji, Rijeka prekinula crni niz

Kek napokon uigrao Rijeku

Hajduk nikad lošiji, Rijeka prekinula crni niz

S. Bošković

Susretima na Poljudu i Kantridi kompletirano je četvrto kolo HNL-a, a Rijeka je upisalo pobjedu, dok je Hajduk remizirao. 

Hajduk je susret protiv Slaven Belupa dočekao kao posljednji na ljestvici, a to je bio i prvi put u povijesti HNL-a da se nalaze na toj poziciji. Očajnički su željeli pobjedu, ali ona je u domaćem prvenstvu nedostižna za njih u ovim trenucima. Odigrali su 2:2 s gostima iz Koprivnice. 

Splićani, u čijim je redovima od prve minute zaigrao i Tino-Sven Sušić, grozno su ušli u susret. Nakon 26 minuta igre semafor na Poljudu je pokazivao 2:0 za goste. Crepulja u 19. minuti i Ozobić u 26. minuti su bili strijelci. 

Ipak, u drugi dio susreta Hajduk je ušao pribraniji, te su željeli preokret. Maloku je u 58. minutu smanjio rezultat na 2:1, a desetak minuta nakon toga je Milović poravnao rezultat na 2:2. 

Ipak, do potpunog preokreta domaći tim nije mogao, ali su uspjeli spasiti što se spasiti dalo. 

Rijeka je nakon tri uzastopna, neriješena rezultata, dočekala prvu ligašku pobjedu. Slavili su protiv Lokomotive s rezultatom 3:1. 

Prvo je Leovac digao Kantridu na nogu u 7. minuti kada je zabio za 1:0. Taj rezultat se je održao do 25. minute kada Andrijašević matira golmana Rijeke za 1:1.

Ipak, Rijeka na odmor odlazi s golom prednosti. Bezjak je ovog puta bio precizan za vodstvo od 2:1. Lokomotiva je pokušavala okrenuti rezultat, ali Sharbini je u 60. minuti Matjažu Keku osigurao pobjedu i smirio napetost u riječkom timu. 

Na ljestvici vodi Dinamo, a slijede RNK Split, Istra 1961, te Rijeka. 

HNL, četvrto kolo:

Hajduk-Slaven Belupo 2:2 (Maloku 26', Milović 70'/ Crepulja 19', Ozobić 26')

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Rijeka-Lokomotiva Zagreb 3:1 (Leovac 7', Bezjak 35', Sharbini 60'/ Andrijašević 25'

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.