Hajduk zainteresovan za usluge Kvržića

Šanse za transfer minimalne

Hajduk zainteresovan za usluge Kvržića

Nakon Zvonimira Kožulja još jedan bh. internacionalac bi mogao potpisati za Hajduk. 

Naime, pojedini italijanski mediji su plasirali informaciju da je za usluge Zorana Kvržića pokazao interes Hajduk i tim sa Poljuda će u nadolazećem prijelaznom roku učiniti sve kako bi otkupio njegov ugovor od Rijeke.

Kvržić je ofanzivac kakav bi navodno odgovarao splitskom klubu, međutim Italijani tvrde da su minimalne šanse da se vrati u Hrvatsku. Iako je izvjesno da će produžiti ugovor sa Rijekom, Kvržić bi trebao ponovno biti poslan na posudbu u Speziju za koju je dosad odigrao nešto više od 40 utakmica. 

U Sušićevoj eri Kvržić je imao status reprezentativca BiH i za naš nacionalni tim je ukupno uknjižio četiri nastupa, a prije Rijeke i Spezije nosio je dresove Osijeka, HAŠK-a i Proletera iz Teslića. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti