Hajdukova mlada nada postigla gol za pamćenje

Majstorija Balića

Hajdukova mlada nada postigla gol za pamćenje

E. Škorić

Hajduk je savladao norveški Stromsodset sa 2:0 u prvom meču trećeg pretkola Evropske lige.

Hajduk je na punom Poljudu savladao Norvežane i došao do pristojne zalihe uoči revanša. Splićani su, kada se sve sagleda, na korak od prolaza.

Goste je “načeo” talentirani Balić u 27. minuti, koji je postigao eurogol, da bi u 93. minuti Kiš postavio konačnih 2:0.

Za Hajduk je posljednjih 15-ak minuta igrao i naš Tino Sven Sušić, ali gol Balića je ono što se pamti iz protekle noći i definitivno jedan najbolji u Evropskoj ligi.

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.