Hajdukovac sarkastično komentarisao meč Dinama i Lokomotive
Foto: Hajduk

Ercega to ne zanima

Hajdukovac sarkastično komentarisao meč Dinama i Lokomotive

Jedan od najboljih fudbalera Hajduka Ante Erceg dao je vrlo zanimljivu izjavu za hrvatske medije u kojoj se dotakao najljućeg rivala - Dinama.

Nakon što je Erceg istakao da je zadovoljan zbog pobjede nad Istrom (2:0), kojoj je postigao jedan gol, novinari su upitali Hajdukovog napadača da li je sa saigračima gledao utakmice Chelseaja i Evertona, s kojim su Splićani prošle sedmice odigrali 1:1, i Lokomotive i Dinama, s kojim bi se Hajduk mogao boriti za titulu prvaka.

Dobili su krajnje zanimljiv odgovor.

"U sobama smo bacili oko na utakmicu u Londonu. Očito je da smo dobro potrošili Everton u četvrtak. A, što se tiče ovog drugog susreta, ne gledam prijateljske utakmice", sarkastično je poručio Erceg aludirajući na to da je Lokomotiva zapravo Dinamova filijala, koja nikada u historiji nije pobijedila Modre čak ni u utakmicama koje nisu imale preveliki rezultatski značaj.

Potražite više informacija na temu 1. HNL:

Dinamo je, očekivano, savladao Lokomotivu rezultatom 3:0 i tako ostao na prvom mjestu sa 19 bodova iz sedam utakmica. Hajduk je drugi sa 16 bodova.

Zaprati HNK Hajduk, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
HNK Hajduk Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi