Hajrović: Krivo mi je što sam promašio veliku priliku

Hajrović razočaran

Hajrović: Krivo mi je što sam promašio veliku priliku

M. Šljivak

Izet Hajrović je s Werderom uzeo bod na teškom gostovanju kod Bayera u Leverkusenu (3:3), a naš reprezentativac je u finišu utakmice imao sjajnu priliku da postigne pobjednički gol.

Ipak, Hajrović se spetljao prilikom primanja lopte, te je propala velika prilika za Werder. Bh. igrač je razočaran činjenicom da je propustio veliku šansu.

"Pokušao sam prebaciti loptu na lijevu nogu, ali sam je slabo primio, te mi je pobjegla. Zatim sam htio driblati, no nisam uspio. Ovo je bila sjajna prilika. Da sam postigao gol, vjerovatno bismo pobijedili. Krivo mi je što nisam postigao gol", rekao je Hajrović.

Hajrović je uz mnogo problema doputovao u Bremen nakon reprezentativne utakmice s Kiprom, a priliku protiv Bayera je dobio s klupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.