Hajrović nakon pobjede: Ovaj nam je uspjeh trebao po hitno

Werder slavio u DFB Pokalu

Hajrović nakon pobjede: Ovaj nam je uspjeh trebao po hitno

Fudbaleri Werdera su konačno slavili, ali ne u Bundesligi već u DFB Pokalu. Na gostovanju kod Chemnitzer sa 2:0. 

Fudbalski reprezentativac BiH Izet Hajrović pružio je jednu vrlo dobru partiju, a upisao je i sjajnu asistenciju za vodstvo Werdera od 1:0. Izeta je na terenu zamijenio Selke u 71. minuti utakmice.

"Ovaj nam je uspjeh trebao po hitno. Mislim da nam jako prija", rekao je Hajrović nakon utakmice, te dodao:

"Ovaj put smo mnogo više imali loptu u našem posjedu u poređenju sa posljednjim utakmica, pa smo tako mogli kreirati bolju vlastitu igru. U odbrani smo djelovali dobro, a u napadu je svako imao svoje dobre momente".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Uprkos dobrom rezultatu u najmasovnijem njemačkom fudbalskom takmičenju, ekipa iz Bremena je još uvijek u nezavidnoj poziciji na bundesligaškoj tabeli, a posljednje mjesto i nedavni domaći poraz od Kolna posla su koštali Robina Dutta.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.