Hajrović ponovo na treningu nakon sedam mjeseci čekanja

Konačno se oporavio

Hajrović ponovo na treningu nakon sedam mjeseci čekanja

Reprezentativac Bosne i Hercegovine Izet Hajrović konačno je dočekao povratak na teren.

Nakon što je u decembru prošle godine doživio tešku povredu koljena zbog koje je morao na operaciju, Hajrović je odradio prvi trening sa svojim saigračima iz Werdera, nakon čega je za zvaničnu stranicu kluba iz Bremena dao kratku izjavu u kojoj je poručio da se osjeća dobro.

Hajrović je sretan zbog povratka na trening nakon čak sedam mjeseci čekanja, a očekuje se da u novoj sezoni uspije vratiti status prvotimca u Werderu.

Hajrović je povredu koljena doživio baš kada se izborio za mjesto u prvoj postavi bivšeg njemačkog prvaka i može se ustanoviti da zaista nije imao sreće.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Izet Hajrović (25) je u Werder stigao još 2014. godine iz Galatasaraya, a jedno vrijeme je igrao na posudbi u Eibaru. Prije odlaska u Tursku bio je član Grasshoppersa, a u tom periodu je i debitovao za reprezentaciju naše zemlje.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi