Hajrović: Sretan sam što me je konačno krenulo

Hajrović za službenu stranicu Werdera

Hajrović: Sretan sam što me je konačno krenulo

Krilni fudbaler Werdera iz Bremena i reprezentacije BiH Izet Hajrović konačno je dočekao svojih pet minuta.

Hajrović u posljednje vrijeme igra u prvoj postavi tima iz Bremena, a jednom je uspio da se upiše u listu strijelaca i to na utakmici protiv Mainza koju je Werder izgubio rezultatom 2:1.

Za zvaničnu stranicu ovog njemačkog kluba Hajrović je rekao da je konačno sretan te da mu krilna pozicija mnogo više odgovora.

"Sretan sam što su stvari konačno krenule dobro i za mene, ali i za tim. Meni treba ovakav ritam tako da mogu pokazati svoju puni potencijal", rekao je Hajrović i dodao:

"Sada igramo više preko krila, a upravo to je ono što meni odgovara i gdje se ja mogu puno više iskazati na desnoj strani".

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Narednu priliku za postizanje novog pogotka Hajrović će imati u narednom kolu kada njegov Werder gostuje kod Leipziga.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti