Hajrović strijelac u visokoj pobjedi Werdera

Werder savladao niželigaša

Hajrović strijelac u visokoj pobjedi Werdera

Werder iz Bremena je u sklopu priprema za novu sezonu u njemačkoj Bundesligi odigrao prijateljski meč sa niželigašom Wilhelmshavenom. 

Izabranici Viktora Skripnika na kraju su slavili sa visokih 7:0, a u prvom poluvremenu u listu strijelaca se upisao i bosanskohercegovački reprezentativac Izet Hajrović.

Nakon što je Sternberg postigao vodeći pogodak u 18. minuti susreta, Hajrović je u 34. minuti odvostručio prednost i ujedno postavio konačni rezultat prvog poluvremena. 

Werder je u nastavku utakmice uspio još pet puta zatresti mreži Wilhelmshavena, a strijelci su bili Hilssner i Manneh (četiri puta). 

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Prijateljska utakmica:

Werder - Wilhelmshaven 7:0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije