Hajroviću pola sata u remiju Werdera i Athletica

Zmaj ušao u drugom dijelu

Hajroviću pola sata u remiju Werdera i Athletica

Fudbaleri Werder u sklopu priprema za novu sezonu Bundeslige remizirali su u prijateljskom meču sa Athletic Bilbaom odigravši 2:2.

Bh. reprezentativac u redovima ekipe iz Bremena Izet Hajrović priliku za igru dobio je u drugom poluvremenu, ali sve interesantno, makar što se tiče rezultata, desilo se prije Hajrovićevog ulaska u igru.

Golom Aduriza Baskijci su poveli u 20. minuti, da bi Sebastian Prödl na asistenciju Junuzovića pogodio za izjednačenje. Novo vodstvo Athleticu donio je Susaeta tri minute prije kraja prvog poluvremena.

Konačnih 2:2 postavio je Bartels nakon pet minuta igre u drugom dijelu utakmice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.