Bh. fudbaler strijelac za Trnavu na Koševu

Halilović: Imali smo sreće!

Emir Halilović je najzaslužniji što se Spartak iz Trnave kući vraća sa remijem, koji će im mnogo značiti u uzvratnoj utakmici koja se igra za sedam dana.

"Ovim rezultatom moramo biti zadovoljni, kada uzmemo u obzir kako smo ušli u utakmicu i to da je Olimpic mogao imati ubjedljivije vodstvo u prvom poluvremenu. Ovaj remi će nam puno značiti u revanš utakmici, koja će biti još teža".

Halilović je iz prvog kontakta sa loptom postigao fantastičan gol, kojim je svojoj ekipi donio vrijedan remi.

"Što se kaže, to je od Boga. Imao sam sreće i ja, kao i cijeli naš tim", rekao je Halilović, bosanskohercegovački fudbaler koji je nekada nastupao za Zvijezdu iz Gradačca

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije