Hamšik: City je najbolja ekipa u Europi
EPA

Veznjak Napolija pohvalio Građane

Hamšik: City je najbolja ekipa u Europi

E. Ganibegović

Napoli je sinoć doživio poraz od Manchester Cityja, a poslije utakmice Marek Hamšik je pohvalio igru Građana.

Italijanska ekipa se nakon četiri odigrana kola u Ligi prvaka nalazi na trećoj poziciji u svojoj grupi sa tri osvojena boda.

"City je najbolja ekipa u Europi, ali dokazali smo da im možemo stvoriti probleme. Prvih pola sata smo igrali sjajno, zaista nevjerovatno, pa je velika šteta što nismo mogli zadržati vodstvo", rekao je Hamšik.

"Prvih 30 minuta smo odigrali izvanredno, mogli smo postići više pogodaka. Izgubili smo intenzitet i presing, a oni imaju igrače koji mogu zadržati loptu i kazniti nas, što su i učinili."

Potražite više informacija na temu Liga prvaka:

"Morali smo biti bolji u pojedinim situacijama iz kornera i slobodnih udaraca, međutim nismo uspjeli, ali bez obzira na to dobro smo odigrali", zakljzučio je veznjak Napolija. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije