Hamšik: Naši navijači zaslužuju Scudetto

Veznjak Napolija najavljuje borbu za titulu

Hamšik: Naši navijači zaslužuju Scudetto

Vezni fudbaler Napolija Marek Hamšik je optimistično najavio sezonu u Seriji A, u kojoj očekuje velike stvari.

Slovak vjeruje da se Napoli može boriti za naslov prvaka, a ističe i da navijači ovog kluba zaslužuju da se raduju. Ipak, sezona nije počela na najbolji način, jer su Napolitanci u prvom kolu poraženi od Sassoula sa 2:1.

"Imamo vremena da se oporavimo od tog poraza i spremni dočekamo utakmicu protiv Sampdorije, koja se igra u nedjelju. Jedva čekamo da se vratimo na teren i da svima pokažemo našu snagu", rekao je Hamšik, dodavši:

"Želimo osvojiti titulu ove sezone, naši navijači su to zaslužili. Na samom smo početku i čeka nas dugo prvenstvo".

Potražite više informacija na temu Serie A:

Hamšik u Napoliju boravi već osam godina, a za taj klub je odigrao 353 utakmice, u kojim je postigao 90 golova. Sa Napolijem je osvojio dva Kupa i jedan Superkup Italije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.