Handanovič dobio ponudu koju ne može odbiti?

Manchester City želi golmana Intera

Handanovič dobio ponudu koju ne može odbiti?

E. Čaušević

Golman Intera, Samir Handanovič, na kraju sezone mogao bi napustiti Seriju A i svoju karijeru nastaviti u engleskom Premiershipu.

Prema pisanju italijanskih medija Handanovič se nalazi na izlaznim vratima Intera jer je dobio ponudu koju jednostavno ne može odbiti. Naime, radi se o ponudi Manchester Cityja jer je Pep Guardiola zatražio od čelnika kluba da na kraju sezone Slovenca dovedu na Etihad.

Handanovič je prije nekoliko mjeseci izjavio da neće napustiti Inter ukoliko ne dođe ponuda koju čeka. Lini se da je ponuda Manchester Cityja upravo ono što ovaj golman želi, te postoji velika mogućnost da ćemo ga naredne sezone gledati na Etihadu.

Navodno, Inter ne želi ništa prepustiti slučaju i već je krenuo u potragu za novim golmanom. Kako piše Football Italia Inter želi golmana Atletico Madrida, Jana Oblaka. No, tek će na ljeto mnoge stvari biti jasnije.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi