Handžić blizu transfera u Skenderbeu

Odlazi u Albaniju?

Handžić blizu transfera u Skenderbeu

Bh. napadač Haris Handžić nalazi se pred potpisom za albanski Skenderbeu. 

Handžić je trenutno slobodan igrač, nakon što je nedavno zbog pravila o broju stranaca morao da napusti mađarski Debrecen, a svoju karijeru će, po svemu sudeći, nastaviti u Albaniji. 

Albanci pišu da je Handžić postigao načelni dogovor sa Skenderbeuom i svakog časa bi saradnja između dvije strane trebala da bude ozvaničena. Sa ovim klubom Handžić se povezivao i prošlog ljeta, imao je konkretnu ponudu, međutim tada se odlučio za Rijeku. 

U slučaju da se transfer realizuje, Handžić će se u Albaniji pridružiti Adisu Nurkoviću koji je potpisao ugovor sa Flamurtarijem. 

Handžić ima veliko iskustvo igranja u inostranstvu. Kroz karijeru je, između ostalog, još nosio dresove Vaduza, Lecha, Ufe...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti