Handžić: Čast mi je što ću igrati za Rijeku

Bh. fudbaler promijenio sredinu

Handžić: Čast mi je što ću igrati za Rijeku

E. Čaušević

Nekadašnji fudbaler Sarajeva, Haris Handžić, danas je zvanično predstavljen kao novo pojačanje Rijeke.

Handžić je nekoliko posljednjih sezona proveo u ruskoj Ufi, ali je nakon raskida ugovora odlučio potražiti novi klub. Prije nekoliko dana Handžić je potpisao za Rijeku, a na današnjoj press konferenciji i zvanično je predstavljen kao novo pojačenje hrvatske.

"Drago mi je da smo došao u ovako velik klub kao što je Rijeka. Čuo sam dosta pozitivnog o ovom klubu, čast mi je što ću igrati za Rijeku i nadam se dobrim igrama. Imam nekoliko kolega koji su igrali u Rijeci i od njih sam čuo samo pozitivne priče. Nadam se da sam izabrao dobro", rekao je Handžić, te dodao:

"Fudbal u Rusiji je dosta drugačiji i drugačije se igra. U manjim klubovima dosta moraš raditi za ekipu i u jednoj utakmici imaš možda jednu ili dvije šanse za gol. Tako da sam dosta radio za tim na terenu".

Iz hrvatskog kluba poručili su da nekadašnjem bh. reprezentativcu žele dosta dobrih igara i pogodaka u dresu Rijeke.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi