Handžiću 90 minuta u remiju Ufe sa CSKA

Ruska Premier liga

Handžiću 90 minuta u remiju Ufe sa CSKA

Momčad Ufe u 11. kolu ruskog šampionata odigrala je neriješeno sa CSKA iz Moskve, a susret je završen rezultatom 3:3.

Ufa je  uspjela povesti već nakon 12. minuta igre preko Browna, ali prednost domaćeg tima trajala je sve do 43. minute.  Strijelac izjednačujućeg pogotka bio je Berezutski.

Drugo poluvrijeme ponudilo je dosta otvoreniju igru s obje strane, pa je tako Ufa već u 50. minuti golom Semakina opet došla do prednosti, da bi devet minuta poslije Natcho s bijele tačke izjednačio.

Za novo vodstvo Ufe pobrinuo se Safronidi u 87. minuti, a za konačnih 3:3 strijelac u zadnjoj minuti opet je bio Natcho s bijele tačke.

Bosanskohercegovački internacionalac Haris Handžić odigrao je cijeli susret u današnjem remiju Ufe, koja se sada nalazi na desetoj poziciji u ruskoj Premier ligi.

Ruska Premier liga, 11. kolo:
Ufa - CSKA 3:3 (Brown 12., Semakin 50., Safronidi 87. / Berezutski  43., Natcho 59. 90.)
Spartak - Lokomotiv 1:1 (Shirokov 87. / Fernandes 84.) 

 


Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.