Hannover ne želi zadržati rođenog Sarajliju

Nikci na izlaznim vratima

Hannover ne želi zadržati rođenog Sarajliju

Adrian Nikci, fudbaler Hannovera koji se nalazi na posudbi u Young Boysu, po okončanju sezone neće produžiti ugovor s njemačkim timom. 

Ovaj 25-godišnji fudbaler u roku od tri godine nije se uspio nametnuti na najbolji mogući način, a da je razlaz najbolja opcija, potvrdio je i sportski direktor Dirk Dufner.

"Vidjet ćemo šta će se desiti u januaru. Razgovaramo sa nekoliko klubova i bili bi smo jako sretni da pronađemo neko rješenje. Jedno je sigurno, Nikci se neće vratiti u Hannover", kazao je Dufner.

Inače, Nikci je rođen u Sarajevu, a svoju karijeru počeo je u Zurichu. Bio je član juniorske i mlade reprezentacije Švicarske.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.