Haos na treningu kluba iz Srbije, intervenisala i policija

Fudbaler divljao na treningu

Haos na treningu kluba iz Srbije, intervenisala i policija

Kako prenose srbijanski mediji, na treningu Metalca iz Gornjeg Milanovca odvijala se rijetko viđena drama.

Trening srbijanskog superligaša prekinut je zbog incidenta koji je prouzrokovao 30-godišnji fudbaler ovog kluba Dejan Vukojević, koji je vrijeđao i napao jednog od mlađih saigrača.

Trener Metalca Nenad Vanić poslao je ovog fudbalera u svlačionicu, a on ju je u naletu bijesa demolirao i tako napravio materijalnu štetu.

Koliko je situacija izmakla kontroli najbolje potvrđuje i dolazak policije, koja je na licu mjesta uzela izjave od Vukojevića, kao i od još nekoliko svjedoka.

Špekuliše se da je glavni razlog nervoze i samog incidenta teška situacija u kojoj se Metalac našao nakon poraza od Rada, čime su šanse ovog kluba za opstanak u društvu najboljih svedene na minimum.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi