Haos u Crnoj Gori: Savez donosi odluku o prvaku
Foto: EPA

Prekinut derbi između Budućnosti i Mladosti

Haos u Crnoj Gori: Savez donosi odluku o prvaku

M. Šljivak

Veliki derbi pretposljednjeg kola prvenstva Crne Gore između podgoričkih ekipa Budućnosti i Mladosti, prekinut je u 67. minuti zbog nereda domaćih navijača.

Navijači Budućnosti su bili nezadovoljni činjenicom da njihov tim gubi (0:1) i napravili su seriju incidenata na sjevernoj tribini.

Kako je delegat naložio da se tribine isprazne, to se nije dogodilo u predviđenom vremenu. Odlučeno je da se meč prekine, a kako stvari stoje, pobjedu će dobiti ekipa Mladosti i to službenim rezultatom 3:0.

Ipak, postoji mogućnost da Budućnost bude kažnjena i oduzimanjem bodova. Ako se to desi, oni će ostati bez titule, koja će otići Zeti ili Mladosti.

Zadnju riječ će imati Disciplinska komisija FS Crne Gore. Budućnost, Zeta i Mladost će u posljednje kolo ući sa jednakim brojem bodova (54), ali bi Budućnost mogla i ostati bez bodova.

Odluka će biti donijeta u narednim danima i biće svakako veoma interesantno vidjeti šta će se dogoditi u prvenstvu Crne Gore.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi