Haos u St. Etienneu, frustrirani navijači prekinuli derbi!

Utrčali na teren

Haos u St. Etienneu, frustrirani navijači prekinuli derbi!

Večeras se na stadionu Geoffroy-Guichard igrao veliki derbi St. Etiennea i Lyona, koji je prekinut pri šokantnom rezultatu 5:0 za gostujući sastav.

Jedan od najvećih derbija francuskog fudbala približio se samom kraju, a onda je Lyon postigao peti gol koji je posebno teško pao ionako frustriranim domaćim navijačima.

Navijači St. Etiennea utrčali su u teren i počeli trčati prema fudbalerima, koji su se brzo povukli u svlačionicu. Srećom, dobra je bila i reakcija specijalaca, koji su spriječili veće nerede.

Inače, za Lyon su pogađali Depay, Fekir (2), Diaz i Traore, a prekid se desio pred sami kraj utakmice neposredno nakon petog gola gostiju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi