Hareide: Juve je protiv Udinesea djelovao umorno

"Tražit ćemo svoju šansu"

Hareide: Juve je protiv Udinesea djelovao umorno

E. Škorić
Teme:

Švedski Malmo nema previše šansi protiv Juventusa u prvoj utakmici grupne faze Lige prvaka, no dok postoji nada…

Malmo, prvak Švedske, igra u grupi A zajedno s Juventusom, Olympiakos i Atleticom. Njihove šanse nisu velike, ali pokušat će večeras iznenaditi u Torinu.

“Juve je tek počeo sezoni i to će biti naša prednost. Gledali smo njihovu utakmicu protiv Udinesea (2:0) i primijetio sam da su na kraju izgledali umorno”, rekao je trener Malmoa Age Hareide.

“Juve misli da će im ova utakmica biti najlakša, daleko lakša od onih protiv Olympiakosa i Atletica, koji su mnogo složeniji protivnici. No, pokušat ćemo im stvoriti probleme našom kolektivnom igrom. Pokazali smo da možemo protiv Salzburga. Nećemo biti nervozni, želimo da iskoristimo svaku šansu koja nam se ukaže”, dodao je Norvežanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.