Harry Kane igrač, Pep Guardiola trener mjeseca

Zaslužena priznanja

Harry Kane igrač, Pep Guardiola trener mjeseca

Napadač Tottenhama Harry Kane i trener Manchester Cityja Pep Guardiola osvojili su zaslužena priznanja za igrača i trenera mjeseca u Premiershipu. 

Harry Kane je odigrao vjerovatno najbolji mjesec u životu jer je tokom septembra postigao čak šest golova u Premier ligi na tri susreta i trenutno se nalazi na trećem mjestu liste strijelaca jer u augustu nije postigao nijedan pogodak. 

S druge strane, ekipa Manchester Cityja igra sjajno pod vodstvom trenera Pepa Guardiole, a u mjesecu septembru su zabilježili sve četiri pobjede te su u tom periodu postigli 17, a nisu primili nijedan pogodak. 

Guardiola će sa svojim Cityjem priliku da nastavi dobar niz imati protiv Stoke Cityja na domaćem terenu, dok će Kane sa svojim Tottenhamom igrati na domaćem terenu protiv Bournemoutha. 

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije