"Harry Kane vrijedi više nego Neymar"
Foto: EPA

Tony Gale tvrdi

"Harry Kane vrijedi više nego Neymar"

M. Šljivak

Engleski napadač Harry Kane navodno je dobio ponudu Real Madrida koja se ne odbija.

Kraljevi navodno imaju namjeru da fudbalera Tottenhama plate gotovo 200 milion eura. Sam fudbaler, prema engleskim medijima, ozbiljno razmišlja o odlasku iz Spursa, a nekadašnji fudbaler Tony Gale smatra da bi u Tottenhamu ispali budale ako prodaju čovjeka koji im donosi toliko radosti.

"Bili bi nenormalni ako ga prodaju. Oko njega moraju stvarati tim, dati mu novac koji mu Real nudi. On je jedan od najboljih napadača svijeta", tvrdi Gale, te dodaje:

"Smatram da Kane vrijedi više od Neymara. Harry postiže golove kad želi i to je najbitnije", istakao je nekadašnji fudbaler.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Kane je i ove sezone zaista čudesan. Nastupio je u devet susreta za londonski tim postigao 11 golova.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi