"Hart bi trebao na kraju sezone otići u Juventus"

David James savjetuje Harta

"Hart bi trebao na kraju sezone otići u Juventus"

E. Čaušević

Engleski golman Joe Hart na kraju sezone će se vratiti u Manchester City jer mu ističe posudba u Torinu.

Hart je početkom ove sezone otišao na jednogodišnju posudbu u Torino jer mu je Pep Guardiola poručio da više ne računa na njegove usluge. Iako Torino želi da otkupi njegov ugovor čini se da engleski golman ima drugačije planove za nastavak karijere.

Nekadašnji engleski golman David James izjavio je da mu je žao što Hart nema mjesta u Cityju jer je svojim igrama to zaslužio. On je dodao da bi za Harta najbolji potez bio da ode u Juventus.

"Da sam na njegovom mjestu ja bih tražio način da idem u Juventus. Buffon bi trebao uskoro u penziju i mislim da bi Hart bio dostojna zamjena. Povratak u Englesku možda i ne bi bio pravi izbor jer trenutno ovdje gotovo svaka ekipa ima dobrog golmana", rekao je James.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi