Hart se na velika vrata vraća u Englesku

Potpisuje za Liverpool

Hart se na velika vrata vraća u Englesku

M. Šljivak

Engleski golman Joe Hart vratiće se narednog ljeta u englesku Premier ligu.

On je ove sezone iz Manchester Cityja posuđen italijanskom Torinu, gdje pruža solidne partije, ali izvjesno je da on neće ostati član ovog kluba.

Novi adresa 29-godišnjeg golmana trebao bi biti Liverpoolom. Hart će, kako stvari stoje, dobiti mjesto prvog golmana Redsa ispred neuvjerljivih Lorisa Kariusa i Simona Mignoleta.

Da će se vjerovatno vratiti u Englesku potvrdio je i sam Hart.

"Vezan sam ugovorom za Manchester Cityjem, a ostalo ćete znati narednog ljeta i tačka. Sada sam u Torinu i samo sam posvećen ovom timu", istakao je Hart.

Navodno, Hart je već postigao dogovor s Liverpool. Iako su obje strane imale želju da se transfer realizuje već u januaru, na kraju se to nije desilo.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Ipak, u ljeto vjerovatno neće biti nikakvih prepreka, pa ćemo ovog golmana gledati na golu tima s Anfielda.

Ostaće samo pitanje broja dva u ovom timu, a za to mjesto će se boriti aktuelni čuvari mreže Loris Karius i Simon Mignolet.

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije