Hart: Toure može donijeti titulu Cityju

Golman hvalio veznjaka Cityja

Hart: Toure može donijeti titulu Cityju

Yaya Toure konačno je počeo dobijati priliku da igra za Manchester City.

Španski stručnjak na klupi Građana Pep Guardiola uvrstio je Tourea među početnih 11 u posljednje dvije utakmice Premiershipa, a ovaj mu se odužio jednim pogotkom.

Golman Manchester Cityja koji je na posudbi u Torinu Joe Hart smatra da bi upravo Toure mogao donijeti titulu Cityju ove sezone.

"Izgleda da je Toure ostao fokusiran sve vrijeme bez obzira na cijelu situaciju i to je pokazao na terenu. Yaya je poseban igrač. Igrao sam s njim mnogo godina. On ima sjajne kvalitete, može vam donijeti pobjede i titulu prvaka. Šta god da se dešavalo iza scene izgleda da je riješeno i Toure sada ima šansu zaigrati fudbal", rekao je Hart.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo da su njih dvojica zajedno osvojili dvije titule prvaka Engleske i to 2012. i 2014. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije