Hazard: Bolji sam igrač sada nego prije dvije godine
Foto: EPA

Tada je proglašen najboljim u Premier ligi

Hazard: Bolji sam igrač sada nego prije dvije godine

Fudbaler Chelseaja Eden Hazard igra u spektakularnoj formi u ovoj sezoni, a sa svojim timom suvereno drži prvo mjesto u Premier ligi.

Hazard je predvodnik Chelseaja i sasvim je jasno koliko dobar Hazard znači cijeloj ekipi, što se moglo vidjeti prošle sezone kada je bio ispod svog nivoa, a Plavci ostali bez Evrope.

Svoju do sada najbolju sezonu u Engleskoj Hazard je imao prije dvije godine. U toj sezoni 2014/2015., Chelsea je osvojio titulu a Hazard je s učinkom od 14 golova i devet asistencija proglašen najboljim igračem Premier lige, a sada tvrdi da je još bolji igrač.

"Nisam samo ja u dobroj formi, već čitav tim. Prije dvije godine sam zablistao, bio sam 'vruć', ali mislim da sam sada bolji igrač i da mogu zabiti više golova. Vidjet ćemo hoće li tako biti, još dosta je utakmica do kraja", rekao je Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Eden Hazard je u Premier ligi trenutno na učinku od deset golova i tri asistencije.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi