Hazard će u Chelseaju zarađivati 200.000 funti sedmično

Potpisuje novi ugovor

Hazard će u Chelseaju zarađivati 200.000 funti sedmično

A. Beganović

Fenomenalni belgijski reprezentativac i fudbaler Chelseaja, Eden Hazard, potpisat će novi ugovor sa trenutno vodećom ekipom Premiershipa.

U posljednje vrijeme mnogo se špekulisalo o Hazardovom odlasku iz Chelseaja, a za njegovim uslugama jako je bio zainteresovan bogati PSG.

Kako bi odbili PSG čelni ljudi Chelseaja su odlučili ponuditi novi, finansijski bolji ugovor Hazardu prema kojem će umjesto dosadašnjih 185.000 zarađivati 200.000 funti sedmično.

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.