Hazard: Džeko je fantastičan napadač
Foto: EPA

Belgijanac nakon utakmice

Hazard: Džeko je fantastičan napadač

E. Čaušević

Chelsea je večeras remizirao protiv Rome (3:3) u sjajnoj utakmici grupne faze Lige prvaka.

Ljubitelji fudbala večeras su mogli uživati u spektakularnoj predstavi na Stamford Bridgeu koju su nam priredili igrači Chelseaja i Rome. Domaći su vodili sa 2:0, ali je Roma na krilima Džeke i Kolarova stigla do preokreta, no konačnih 3:3 postavio je Eden Hazard svojim drugim golom na meču.

Belgijanac je nakon utakmice izjavio da je ovo dobar rezultat za obje ekipe, te da je najbitnije da je Chelsea ostao lider u grupi. Naravno, Hazard nije mogao da ne spomene i sjajnu partiju Edina Džeke.

"Ovo je dobar rezultat za ovje ekipe, ali kada vodite sa 2:0 na domaćem terenu trebate osvojiti tri boda. Edin Džeko je fantastičan napadač i to je ponovo dokazao. Ipak, bitno je da ostanemo lideri u grupi. Sada idemo u Rim i pokušat ćemo pobijediti", rekao je Hazard.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi