Hazard: Imao sam nesuglasica s Mourinhom

Belgijski reprezentativac

Hazard: Imao sam nesuglasica s Mourinhom

Eden Hazard iza sebe ima fantastičnu sezonu u Chelseaju, gdje je bio jedan od ključnih igrača u osvajanju naslova prvaka Engleske.

Trener londonskog tima koristi svaku priliku da bi istaknuo zasluge Edena Hazarda, no taj odnos u prošlosti imao je mnogo uspona i padova.

"Imam dobar odnos s Mourinhom. Prošle sezone imali smo u dva ili tri navrata neslaganja, ali s Mourinhom se sve brzo zaboravi i izgladi", poručio je Hazard.

Belgijski reprezentativac je svjestan da Jose Mourinho ima velika očekivanja od njega i želi ih ispuniti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

"Potpuno sam svjestan svega. Na terenu želim biti onaj kojeg igrači traže iako znam da ne radim uvijek sve najbolje. Najbolje je to što sam i prošlih sezona bio dobar iako je bilo utakmica u kojima se nisam previše vidio. Kada imam loptu, pokušavam raditi ono što najbolje znam i nadam se da ću tako nastaviti i u budućnosti."

Zaprati Chelsea, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Chelsea Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.