Hazard: Možemo daleko u Ligi šampiona

Belgijanac optimista

Hazard: Možemo daleko u Ligi šampiona

Belgijski krilni fudbaler Eden Hazard smatra da ekipa Chelseaja može napraviti dobar rezultat naredne sezone u Ligi šampiona.

Chelsea je odigrao sjajno ove sezone te su osvojili titulu u Premiershipu i naredne sezone će ponovo igrati Ligu šampiona, takmičenje koje su osvojili 2012. godine. 

Hazard je optimista i vjeruje da tim, uz pomoć nekoliko kvalitetnih igrača, može daleko u najelitnijem klupskom takmičenju u Evropi.

"Liga šampiona je veoma teško takmičenje sa mnogo timova koji su sposobni otići do polufinala ili finala. Nikada ne znate, ali ako nastavimo raditi kao do sada, mislim da bi mogli otići daleko sljedeće sezone. Možda sa nekoliko novih igrača možemo napraviti dobar posao, ali nije sve u kvalitetu, morate imati i sreće", rekao je Hazard.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Podsjetimo, Hazard se ove sezone ponovo preporodio te je u Premiershipu na 36 mečeva postigao 16 golova uz pet asistencija.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti