Hazard na svoj način odgovorio Mourinhu i društvu
Foto: Screenshot

Provokacija na Instagramu

Hazard na svoj način odgovorio Mourinhu i društvu

E. Čaušević

Fudbaleri Chelseaja proteklog vikenda savladali su Manchester United (1:0) u derbiju 11. kola engleskog Premiershipa.

Plavci su pred domaćim navijačima uspjeli prekinuti nešto slabiju formu i golom Alvara Morate doći do veoma važna tri boda. Iako su mnogi očekivali na Stamford Bridgeu kišu golova na kraju se to nije desilo, ali to nije ni iznenađenje jer je poznato da Antonio Conte i Jose Mourinho vole defanzivnu igru.

Pred početak ove utakmice desio se zanimljiv detalj između Mourinha i Edena Hazarda. Portugalski stručnjak je odlučio pozdraviti svoje nekadašnje igrače, a jedino je Belgijanac ostao "kratkih ruku". No, Hazard je na svoj način odlučio odgovoriti Mourinhu i društvu provokacijom na Instagramu.

"Današnje markiranje na mom drugom poslu je samo malo lakše nego što je to bilo protiv Manchester Uniteda", napisao je Belgijanac.

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije