Hazard ne igra protiv Atletica u utorak?
Foto: EPA

Hazard ne igra protiv Atletica u utorak?

E. Škorić

Veznjak Chelseaja Eden Hazard mogao bi propustiti polufinali meč Lige pvaka protiv Atletico Madrida.

Iako su u Chelseaju očekivali brz oporava Hazarda, koji se povrijedio u meču protiv PSG-a, Begijanac će još neko vrijeme biti izvan pogona, a upitan je njegov nastup protiv Atletico Madrida 22. aprila (utorak).

"Eden neće biti spreman za subotnju utakmicu, ali svi ostali su trenirali u petak, tako da nismo u lošoj situaciji. Ne bih rekao da je Hazard definitivno izgubljen za dvoboj protiv Atletica, ali činjenica da još uvijek nije počeo trenirati s momčadi sugerira da je pod upitnikom", rekao je pomoćni trener Chelseaja Steve Holland.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.