Hazard se za BiH sprema imitirajući Conora McGregora
Foto: Screenshot

Belgijanac dobio i novi nadimak

Hazard se za BiH sprema imitirajući Conora McGregora

Belgijska reprezentacija se, u svom trening kampu, sprema za posljednje dvije utakmice kvalifikacija za Svjetsko prvenstvo, protiv Bosne i Hercegovine i protiv Kipra.

U taboru Belgijanaca očigledno vlada odlična atmosfera, jer su Crveni đavoli već obezbijedili plasman na Mundijal, pa u završnicu kvalifikacija ulaze potpuno rasterećeni.

A ponajbolji fudbaler Belgije, sjajni Eden Hazard, je tokom treninga odlučio pokazati i, upitne, bokserske vještine, pa je odlučio demonstrirati jednu "opasnu" kombinaciju udaraca.

Sve je to, naravno, bilo više u cilju opuštanja i u dobroj atmosferi, a njegovi saigrači su se znali dobro našaliti, pa mu je Mitchy Batshuayi, koji je i snimao Hazardove poteze, dao i novi nadimak, "Eden McGregor".

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Sjajni krilni fudbaler u posljednje vrijeme ima problema s povredama, te je i propustio nekoliko utakmica svog Chelseaja u novoj sezoni. Ipak, čini se da je sada potpuno spreman, te da će nastupiti u subotu na Grbavici.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi